Profile

Join date: Oct 29, 2022

About


btcdirect eu


Koop dit rapport

€ 28,98

In 2020 is BTC Direct geïntegreerd in cryptocurrencywallets en internationale beurzen van onder andere Trezor[4], Coinomi[5] en KuCoin[6].

Cached time: 20221022204747

NIJMEGEN, NEDERLAND

BTC Direct is een Nederlands wisselkantoor voor bitcoin. Naast Nederland is het bedrijf sinds 2014 ook actief in België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Ierland. Er werken anno 2021 ongeveer 80 mensen. Het hoofdkantoor staat in Nijmegen.

ArticleDate of entrance

LINK

Benieuwd naar de financiële reputatie van BTC Direct Europe B.V.?

Bijdragers aan Wikimedia projecten

De Morgen

GraydonGo geeft toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan verlaagde tarieven.

Crypto service providers

Vertrouwd door meer dan 1 miljoen traders sinds 2013.

€ 0,223125

BTC Direct is opgericht door Davy Stevens, Mark Bakker en Mike Hutting in 2013[1] en is hiermee een van de oudste bitcoinbedrijven van Nederland en Europa. Sinds 2015 kunnen ook Ethereum en Litecoin worden gekocht; in 2018 werden Bitcoin Cash en XRP aan het assortiment toegevoegd. In mei 2016 maakte de organisatie bekend voor het eerst meer dan honderdduizend gebruikers te hebben.

BNB

DOT

Real time usage: 0.070 seconds

BAT

€ 0,453690

DOGE

Highest expansion depth: 12/100

ADA

-->

-->

€ 276,77Preprocessor visited node count: 1829/1000000

€ 0,333223

Rannasha schreef op dinsdag 5 september 2017 @ 09:07:Iedere website die op deze wijze cryptocurrencies koopt en verkoopt handelt op deze manier: Orders van klanten worden gespiegeld op een exchange en de website plakt er nog een koersopslag bovenop. Als de website voldoende voorraad heeft, dan wordt de bestelling uit de voorraad geleverd, terwijl op de achtergrond dezelfde transactie op de exchange wordt uitgevoerd om de voorraad weer aan te vullen.De websites die dat aanbieden hebben geen vertragingen. Ze bieden daarintegen een wallet aan waar de bedragen op gestort worden. De adressen daarvan zijn onbekend, omdat ze die funds niet echt op die wallets hebben. Je kan alleen wel direct die funds opvragen en overdragen naar een ander adres. Wat logisch lijkt, want als ik iets heb gekocht online, wat een mogelijke volatile waarde heeft, dan wil ik het direct kunnen verkopen voor iets anders als dat nodig is.Als er geen voorraad is, dan zullen sommige websites geen orders aannemen (bv. Bitonic), terwijl anderen blijkbaar wel orders aannemen, maar slechts met vertraging leveren, omdat de gekochte cryptocurrency eerst ergens vandaan gehaald moet worden.Ja maar om dan te wachten tot de daling zijn dieptepunt heeft bereikt, om vervolgens bij een exchange hun short-positie te backen, dat is niet veel anders als zelf de exchange spelen. Maar in plaats van mensen die hun *-coins op tijd kunnen verkopen, laten ze de klant gewoon wachten tot het moment dat het hun het beste past. Op de website staat dat ze proberen om binnen 2 minuten de *-coins te overdragen. Dat is normaal. Om daarna te schrijven dat het langer kan duren dan verwacht, dat is ook in orde. Maar dan ga je van hooguit 1 uur uit. Niet van 6.5 uur later.Zolang er in de voorwaarden geen expliciete garanties worden gemaakt over levertijden, lijkt mij dat hier niets mis mee is. Websites als BTC-direct zijn dan ook niet bedoeld voor het snelle handelen, maar voor gebruikers die slechts af en toe een transactie uitvoeren en zich niet bekommeren om prijsfluctuaties binnen een aantal uur. Uiteindelijk heb je gewoon gekregen wat je hebt besteld, voor de prijs die bij bestelling is afgesproken.Op hun website staat dat ze naar de 2 minuten overdracht streven. Dat lijkt mij een levertijd. Die 2 minuten is overigens nodig voor de blockchain om de transactie te bevestigen. Levertijd is theoretisch minder dan 10 seconden.Wil je snel kunnen handelen en volledige controle behouden over de prijs, dan moet je je registeren bij een echte exchange en daar aan de slag gaan.Die zijn er in nederland niet en de grote jongens op de markt accepteren niet mijn betalingsmiddel of hebben 2 documenten nodig voor je registratie. Keuze uit ID-kaart, paspoort of een rijbewijs. Ik heb helaas maar 1 daarvan .

Transclusion expansion time report (%,ms,calls,template)

Lua memory usage: 1337254/52428800 bytes

↑ (en) SatoshiLabs, How do I use BTC Direct in the Trezor Buy Tab?. Medium (8 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

ALGO

BTC Direct Europe B.V.

↑ Jerrymie Marcus, Cryptocurrency exchange KuCoin en BTC Direct maken handel in bitcoin simpeler. BTC Direct | Nieuws (30 december 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

"Nederlanders hebben via BTC Direct dit jaar voor 25 miljoen euro aan bitcoins gekocht."

Statutory name:

Cryptocurrency begint bij BTC Direct. Al sinds 2013 maken wij crypto toegankelijk voor iedereen. Koop, verkoop en beheer je favoriete coins. Lees het laatste nieuws en bekijk onze koersanalyses. Welkom!

Altijd op de hoogte met wie je zaken doet

BTC Direct

<!-- Saved in parser cache with key nlwiki:pcache:idhash:5503230-0!dateformat=default and timestamp 20221022204747 and revision id 59581416.

Om bitcoin te ontvangen heb je een wallet nodig. Maak een bitcoin wallet aan. Dit is een digitale portemonnee waarmee je bitcoins kunt verzenden, ontvangen en beheren. Je hebt een online wallet al binnen tien minuten aangemaakt!&nbsp;Wat is een wallet?&nbsp;Een wallet is een digitale portemonnee waarmee je bitcoin ontvangt, verzendt, en beheert. Er bestaan veel verschillende soorten wallets. Zo bestaan er online wallets, software wallets en hardware wallets.&nbsp;&nbsp;Welke wallet moet ik kiezen?&nbsp;Dat hangt af van verschillende factoren. Ben je net begonnen of heb je al meer ervaring met cryptocurrencies? Wil je een klein of een groot bedrag inleggen? Op onze walletpagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

“Bitcoin kopen en verkopen kan het makkelijkst bij een online wisselkantoor zoals BTC Direct.”

Complications: []

100.00% 46.660 1 Sjabloon:Appendix

↑ (en) Brenny Coinomi, Coinomi partners with BTC Direct. Medium (25 juli 2020). Geraadpleegd op 17 maart 2021.

82.16% 38.336 7 Sjabloon:Citeer_web

€&nbsp;0,022644

Het laatste nieuws

↑ Cryptomaan is nu powered by BTC Direct | Cryptomaan. cryptomaan.nl. Gearchiveerd op 26 november 2020. Geraadpleegd op 17 maart 2021.

 

btcdirect eu

More actions